Til lands

Søk i kartet

På norgeskart.no kan du blant annet skrive ut dine egne turkart - helt gratis.

Finn kart

Turkart

Planlegg turene på norgeskart.no og last ned ditt eget spesialtilpassede turkart fra et hvilket som helst sted i landet - helt gratis!

Historiske kart

Vil du ha eit gammalt kart på hytteveggen? Historiske kart kan lastast ned og skrivast ut gratis. Ta ein kikk i vårt arkiv! 

Kartapp

Last ned Kartverket sin kartapp «Hvor?» til mobil og nettbrett, og du har alltid kartet i lomma - uansett om du har mobildekning eller ikke. 

Kartbilder

Kartverket har mange hundre helt oppdaterte kart som dekker hele landet og er gratis tilgjengelig som høyoppløselige bilder.

Eiendomskart

Med et raskt søk kan du enkelt finne en eiendom eller se eiendomsgrenser i kartet. 

Illustrasjonskart

Kartverket har illustrasjonskart og oversiktskart som er godt eigna viss du treng oversiktskart over Norge i ein presentasjon eller ei studentoppgåve.

Last ned «Hvor?» før høstturen

Har noen gang sporet av i ukjent jaktterreng eller gått deg vill i høstmørket? Med Hvor?-appen vil du alltid ha tilgang til kart på telefonen din, også når du ikke har mobildekning på fjellet eller i skogen.

Nyheter til lands

Geografisk informasjon for digital transformasjon

Med støtte fra Utenriksdepartementet har Kartverket over mange år bidratt med sin kunnskap i mange land på Vest-Balkan, Øst-Europa og Sentral-Asia. Den årlige regionale konferansen blir i år digital med program over tre dager.

Brandallaguna er fortsatt en hotspot for fuglelivet

Byggingen av det nye jordobservatoriet på Svalbard har ikke påvirket fuglelivet i Ny-Ålesund. Det konkluderer Norsk institutt for naturforskning (NINA) i en fersk rapport om fugleovervåkingen som har pågått i sju år.

Vis alle nyheter