Kartverket Troms og Finnmark

Kartverket Troms og Finnmark har ansvar for etablering og drift for en infrastruktur av geografisk informasjon i fylket. Vi har kontorsted i Tromsø og Vadsø.

Kontakt oss

Besøksadresse i Tromsø
Framsenteret,
Hjalmar Johansens gate 14,
9007 Tromsø Vis i kart

Besøksadresse i Vadsø
Statens hus, Damsveien 1,
9815 Vadsø-Čáhcesuolu-Vesisaari Vis i kart

Postadresse
Kartverket Troms og Finnmark,
Postboks 600 Sentrum,
3507 Hønefoss

Pakker/ tidsskrifter Tromsø
Framsenteret,
Postboks 6606 Stakkevollan,
9296 Tromsø

Pakker/ tidsskrifter Vadsø
Statens hus, Damsveien 1,
9815 Vadsø-Čáhcesuolu-Vesisaari

Fakturaadresse (EHF)

9908:971040238

Skal du levere noe til tinglysing?

Arrangement

Webinar om punktskydata fra bil, bane og drone

Geovekst Arbeidsgruppe for Ledning (GLA-gruppa) inviterer til webinar 12. desember om punktskydata fra bil, bane og drone, der Geovekst-partene deler erfaringer og tanker om bruk i framtida.

Matrikkel-mandag

Matrikkel-mandag 8. januar vil handle om føring av bygningsdata i matrikkelen.

Vis alle arrangementer

Nyheter

Søk etter flyfoto

Alle partar i geodata-samarbeidet Noreg digitalt kan no søke i digitalt sentralarkiv for vertikalbilde. Sjå kva flyfoto som finst, kvalitet og metadata.

Geodataplan vedtatt

De to fylkene Troms og Finnmark vedtok 3. november en felles geodataplan for perioden 2024-27. Satsinger i planperioden skal sikre samordning mot aktiviteter i nasjonal geodatastrategi.

 

Fire sjøkart i nye utgåver

Hovudseriekart i Vestland (nr. 22) og Nordland (nr. 69), kystkart i Finnmark (nr. 313) og hamnekart for Kårstø og Karmsundet (nr. 491) er gitt ut i nye utgåver. Sjøkarta inneheld mange oppdateringar, både nymålingar og omskjerming av sektorlykter. 

Siste etappe er i gang!

Årets mål om at 80 prosent av kommunane i Troms og Finnmark geosynkroniserer sine arealplandata er nådd. No er me i gang med siste etappe, nemleg 100 prosent. Tre kommunar er allereie på oppløpssida.

Når me målet?

Per no har 33 av 39 kommunar i Troms og Finnmark valt det offentlege kartgrunnlaget (DOK) for 2023. Målet er 100 prosent. Det er framleis håp ...

Konstruktivt besøk

Informasjonsutveksling om roller, utfordringer og tiltak innen planarbeid var hovedtema da planavdelingen i Kommunal- og distriktsdepartementet (KDD) besøkte oss 14. september.

Vis alle nyheter
Del