Om Kartverket

Kartverket blei etablert i 1773 og er den eldste tekniske etaten i Noreg som framleis er i drift. Oppgåvene våre har endra seg i takt med digitaliseringa av samfunnet. Vi er ei moderne og innovativ verksemd med blikk for framtida.

Jobb- og karrieresider

Les meir om ledige stillingar i Kartverket og kva vi kan tilby på jobb- og karrieresidene våre. 

Arrangementer og kurs

NVDB fagdag

NVDB Brukerforum er oppretta for Rogaland, og me startar opp med ein digital fagdag.

FDV-årsmøte Midthordland

Kartverket Vestland planlegg for seks regionale FDV-årsmøte (Forvaltning, drift og vedlikehald) i vår/sommar. Meld deg på møtet i Midthordland her.

FDV-årsmøte Nordhordland

Kartverket Vestland planlegg for seks regionale FDV-årsmøte (Forvaltning, drift og vedlikehald) i vår/sommar. Meld deg på møtet i Nordhordland her.

Vis alle arrangementer

Nyheter

Interkommunalt geodatasamarbeid

Det var hovedtema på vårmøtet i fylkesgeodatautvalget for Troms og Finnmark. Det er allerede etablert flere samarbeid i fylket. Men det må legges større vekt på forankring og organisering som sikrer tilstrekkelige ressurser og kompetanse for de kommunene det gjelder. Referat fra møtet er nå tilgjengelig.

Nye utgaver av sjøkart i Sør-Troms

Hovedseriekart nr. 80 og 82 som dekker farvann i Sør-Troms, er gitt ut i nye utgaver. Kartene inneholder mange oppdateringer. Tidligere utgaver av sjøkartene er nå ugyldige.

Ny utgave av sjøkart i Kragerø

Hovedseriekart nr. 6 Jomfruland – Risør, er utgitt i ny utgave. Farvann i fjorder ved Kragerø er dybdekartlagt på nytt. Tidligere utgave av sjøkartet er ugyldig.

Vis alle nyheter
Del