Our website only contains limited information in English. Please see our English front page to find shortcuts and the menu to all our English content.

Geodataarbeid

Tema

Geovekst

Geovekst er et samarbeid om felles etablering, forvaltning, drift, vedlikehold og bruk av geografisk informasjon.

Forvaltning av kartdata

Veiledninger, verktøy og rutiner for forvaltning, drift og vedlikehold av kartdata som inngår i Felles kartdatabase (FKB).

DOK og temadata

Kartgrunnlag for å sikre en kunnskapsbasert og effektiv planlegging og saksbehandling.

Planarbeid

Veiledning i planarbeid for kommuner og andre offentlige og private virksomheter som lager og forvalter arealplaner.

Nyheter geodataarbeid

Merkesesongen er i gang

Dei næraste månadane kan du treffe på landmålarar som målar kvite firkantar på bakken. Ta dei godt imot, og la fastmerka vere i fred.

Kartlegging i Rogaland

Også i år vert det flyfotografering på Jæren. No i kommunane Sandnes og Gjesdal. Prosjektet omfattar landmåling, produksjon av ortofoto og konstruksjon av FKB-data.

Tilgjengelighetskartlegging 2024

Søknadsrunden for kartleggingsmidler i 2024 er i gang. Søknadsfristen er 12. april. Totalt deles det ut tilskudd på kr. 1,1 mill. i år. Veiledningskurs gjennomføres i mai/ juni for alle prosjektdeltakere.

View More Articles

Arrangementer og kurs

Region- og årsmøter Trøndelag 2024

Kartverket Trøndelag har igjen gleden av å innkalle til Norge digitalt årsmøter (FDV-årsmøter) i fylket. Vi gjennomfører to møter i år. Påmeldingsfristen er gått ut.

Regionmøte Lillehammerregionen 2024

Kartverket Innlandet innkaller herved til Norge digitalt regionmøte for Lillehammerregionen. Påmeldingsfristen er gått ut.

Region- og årsmøter Troms og Finnmark 2024

Kartverket Troms og Finnmark har igjen gleden av å innkalle til Norge digitalt årsmøter (FDV-årsmøter) i fylkene. Møtene avholdes seks steder i perioden 5. - 15. mars. Påmeldingsfristen er gått ut.

View More Events

Hold deg oppdatert. Meld deg på nyhetsbrevet vårt.