Adresseseminar 2023

Møtestedet for deg som jobber med adresser og adresseregister.
Årets seminar arrangeres tirsdag 5. og onsdag 6. september.

-
09:00 - 14:30
Digitalt via Teams

Seminaret arrangeres digitalt, så du kan følge oss fra eget kontor. På et tettpakket program står blant annet informasjon om kommune- og regionendringer 2024. GS1 Norway kommer for å fortelle om Global Location Number (GLN), vi får oppdateringer om adresserelaterte tema fra kommuner, og mange andre spennende og nyttige foredrag.

23.05.2023

Program Adresseseminar 2023

Last ned invitasjon med foreløpig program til adresseseminaret.

Tidspunkt og deltagelse

Seminaret går over to dager, tirsdag 5. og onsdag 6. september, men med litt kortere dager slik det fremgår av programmet. Med en digital løsning kan du velge om du vil delta gjennom hele seminaret, eller i deler av det – for de programpostene som ser mest interessante ut i forhold til det du arbeider med.

Seminaret gjennomføres som webinar på Teams og det er ingen kostnader for å delta. Du får tilsendt en lenke til webinaret noen dager før det starter. Det vil være anledning til å stille spørsmål underveis.

Meld deg på!

Vi håper at mange har anledning til å delta på årets adresseseminar. For at vi skal få sendt deg lenken til seminaret og presentasjoner er det viktig at du melder deg på.

Norsk adresseforum ønsker deg hjertelig velkommen til digitalt Adresseseminar 2023!

Del