Adresseseminar 2022

Møtestedet for deg som jobber med adresser og adresseregister.
Årets seminar arrangeres tirsdag 13. og onsdag 14. september.

-
09:00 - 14:30
Digitalt via Teams

Seminaret arrangeres også i år digitalt, så nå kan du følge oss fra eget kontor. På programmet står blant annet informasjon om kommune- og regionendringer 2024. Fram Web kommer for å fortelle om når adressen din dreier seg om liv og helse, vi får høre mer om atkomstpunkt sett fra ulike brukerperspektiv, kommuner og Kartverket og mange andre spennende og nyttige foredrag.

Tidspunkt og deltagelse

Seminaret går over to dager, tirsdag 13. og onsdag 14. september, men med litt kortere dager slik det fremgår av programmet. Med en digital løsning kan du velge om du vil delta gjennom hele seminaret, eller i deler av det – for de programpostene som ser mest interessante ut i forhold til det du arbeider med.

Seminaret gjennomføres som webinar på Teams og det er ingen kostnader for å delta. Du får tilsendt en lenke til webinaret i god tid før det starter. Det vil være anledning til å stille spørsmål underveis.

15.08.2022

Program Adresseseminar 2022

Last ned invitasjon med program til adresseseminaret.

Meld deg på!

Vi håper at mange har anledning til å delta på høstens adresseseminar. For at vi skal få sendt deg lenken til seminaret og presentasjoner er det viktig at du melder deg på.

Norsk adresseforum ønsker deg hjertelig velkommen til digitalt Adresseseminar 2022!

Del