Status 8. juni 2018

Sesongen kom sent i gang som følge av kald april måned med mye snø i lavlandet.  I mai snudde værsituasjon helt, og per 8. juni er det blitt skannet ca 13 000 km2. Det ble skannet nær 60 000 km2 i 2017, og en stor del av dette er levert og fakturert oss i år. Dette har ført til at det er mindre midler til rådighet for årets datafangst. Vi har nådd taket nå og meldt til Terratec at datafangst  med leveranse og utbetaling i 2018 stoppes for en periode fra 8. juni.   

Dynamisk statuskart

Det er mulig å følge med på datafangsten til enhver tid ved å klikke på det dynamiske kartet under. Databasen vil bli oppdatert ukentlig i forbindelse med statusmøter med Terratec.

 

Oversikt over prosjekter i Høydedata.no

Mange av prosjektene i NDH er nå tilgjengelig i forvaltningsløsningen høydedata.no, og gir mulighet for lagring, innsyn og nedlastning av høydedata.

 

Figuren viser utsnitt fra Høydedata.no. Velg «Siste prosjekter» i fanene øverst til høyre for å få opp de 20 siste prosjektene som er tilgjengelige. Det er også mulig å abonnere på en RSS-feed for å få melding når nye prosjekter er lagt ut. Trykk på det oransje RSS-ikonet øverst til høyre når "Siste prosjekter" er aktivert.

Kontaktinformasjon

For mer detaljert statusoppdatering, kontakt  i Kartverkets prosjektteam på e-post: